Yritys

Isännöintimestarit Oy tarjoaa isännöintipalveluita Turussa ja Turun talousalueella. Päätoimialueemme on Turku. Olemme toimineet vuodesta 2009 lähtien. Yrityksessämme työskentelee kolme isännöitsijää yhteensä noin kolmenkymmenen vuoden ammatti-isännöintikokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista isännöintiä pääsiassa asunto-osakeyhtiöille. Panostamme hallittuun ja suunnitelmalliseen hallinnon hoitoon, tekniseen osaamiseen, aktiiviseen viestintään ja avoimuuteen. Kuulumme Isännöintiliittoon ja kunnioitamme hyvää isännöintitapaa.

Tietosuojaseloste

Isännöintimestarit Oy:n tietosuojaseloste.

Toimiston kameravalvonnan tietosuojaseloste.

Palvelumme

Saadaksesi yhtiöönne parhaiten soveltuvan isännöinnin, räätälöimme tarvitsemanne palvelut neuvotellen kanssanne yhteistyössä. Isännöintinne voi käsittää vain peruspalvelun tai sen lisäksi kiinteistön kuntoon liittyviä tai asukkaiden tarpeiden pohjalta nousevia erillispalveluja.

Tavoitteenamme on pitkäaikainen, luottamuksellinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Arvostamme avointa, keskustelevaa toimintatapaa, jossa viestintä on keskeisessä asemassa. Pidämme tärkeänä, että taloyhtiön taloudenhoito ja kunnossapito on suunnitelmallista ja järkevää.

Asiakaspalveluajat

Asiakkaita palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse ma, ti, to, pe klo 9.00 – 16.00, keskiviikkoisin klo 10.00 - 17.00. Viesteihin pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Olemme aina tavoitettavissa sopimuksesta. Isännöitsijän työhön kuuluu olennaisena osana kiinteistökäynnit, kokoukset ja hallintotehtävien hoitaminen, joten toimistossa asioidessasi varmistathan paikalla olomme. Loma-aikana heinäkuussa, palvelemme tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10.00-15.00.

Kokoustila

Isännöintimestarien toimistolla, osoitteessa Sofiankatu 3 A, Turku, on veloituksetta käytettävissä n. 10 henkilölle soveltuva kokoustila hallituksen tms. kokouksiin.

Taloyhtiön omat sivut

Jokaisella isännöimällämme taloyhtiöllä on kotisivut, josta löytyvät mm. yhteystiedot, sähköinen ilmoitustaulu ja asiakirja-arkisto.

Pyydä tarjous.